Këtë të hënë është nënshkruar një marrëveshje mes shoqatës së artizanëve e zejeve të Shqiptërisë dhe Dhomës së Zejeve në Malin e Zi. Pasi u krye edhe firmosja e kësaj marreveshjeje Zef Gjini, kryetar I shoqatës së artizanëve në Shkodër tregoi rreth fryteve që sjell për të dyja palët.

Ndërkohë, kryetari I dhomës së Zejeve tha se është në të mirën e të dyja palëve.Adnan Komi si një artizan që punimet e tija I tregton edhe në Malin e Zi, thotë se kjo marrëveshje u vlen të gjitëve.

Kjo marrëveshje është pritur prej kohësh pasi të dy institucionet bashkëpunojnë prej shumë vitesh për ruajtjen e traditës dhe kulturës mes Shqipërisë dhe Malit të Zi.