Pas një seance maratonë të zhvilluar ditën e sotme dhe të shoqëruar me debate, akuza dhe kundër akuza, Kuvendi ka rrëzuar dekretin e Presidentit Ilir Meta për marrëveshjen për Administrimin e Parkut Kombëtar të Butrintit.

Rezultati i votimit:

Morën pjesë 101 deputetë

27 pro

72 Kundër

2 Abstenim