Muzeu Kombëtar i Fotografisë “Marubi” po zhvillon një sërë aktivitetesh kulturore në ditët europiane të trashëgimisë që kanë nisur nga 12 shtatori dhe zgjasin deri më 16 shtator. Në dy ditët e para u zhvilluan dy puntori. E para lidhet me puntorinë fanzine të dalë nga ekspozita e disa kohëve më parë me fotot e vëllezërve Manaki.

Në ditën e dytë nxënësit e shkollës së mesme artistike “Prenk Jakova” zhvilluan punëtorinë “Përmes pikselave të imazheve”, një lojë ngjyrash dhe imazhesh shprehet drejtuesja e kësaj punëtorie Esmerilda Herovi.

Në kuadër të ditëve europiane të trashëgimisë muzeu “Marubi” do të vijojë edhe me një sërë aktivitetesh të tjera kulturore.

Artikulli paraprakSHKODËR, TELAT SI “RRJETË MERIMANGASH”
Artikulli tjetërASGJËSOHEN 710 BIMË KANABIS NË LEZHË, ARRESTOHET 40-VJEÇARI, NJË TJETËR NË KËRKIM