PAMJE PA KOMENT NË LIDHJE MË NGJARJEN E RËNDË.

KRYEMINISTRI SERB ALEKSANDAR VUÇIÇ U GODIT GURË PAS CEREMONISË ZYRTARE TË PËRKUJTIMORES. SIPAS MEDIAS SERBE B92 NË NJË KOHË KUR PËRFAQËSUESIT E DELEGACIONIT PO VININ ZAMBAKË MBI VARRET E VIKTIMAVE, KRYEMINISTRI ALEKSKANDAR VUCIC U SULMUA NGA TURMA ME OBJEKTEVE TË NDRYSHME DHE NJË NGA GURËT I KA RËNË NË KOKË.