Arqipeshkëvi i Shkodrës Angelo Massafra duke uruar vitin e ri shkollor për gjithë nxënësit deklaroi se në zonat malore por edhe fshatra ku ka rënie të numrit të popullsisë rrezikojnë që të mbeten analfabet duke i bërë apel shtetit që të marrë masat e duhura.

Arqipeshkëvi i Shkodrës foli edhe për temën e familjes në mbledhjen e asamblesë dioqeziane. Një prej problemeve kryesore që po dëmtojnë familjet tha arqipeshkëvi janë rrjetet sociale dhe teknologjia.

Artikulli paraprak“THE TRAVEL”: SHQIPËRIA MES 10 DESTINACIONEVE PËR PUSHIME NË ÇIFT ME BUXHET TË ULËT
Artikulli tjetërSHKODËR, NIS VITI I RI SHKOLLOR