Me nje koncert final ne shkollen e muzikes “Prenk Jakova” do te mbyllet java e Master Class Jazz ne qytetin e Shkodres.

Ne kete concert do te performojne edhe dy muzikant italian me fame nderkombetare Enzo Favata dhe Enriko Zanisi. Nderkohe Drejtori i Kultures ne Bashkine Shkoder Eugjen Gargjola fton qytetaret per te shijuar kete stil mjaft te vecante muzikor. Dy muzikantet Italian, ne qytetin e Shkodres kane zhvilluar edhe disa kurse te muzikes jazz te cilet shprehen mjaft te lumtur sidomos per pjesmarrjen e te rinjeve. Ky koncert organizohet nga Instituti Italian i Kultures, Shoqata “Syri Blu” dhe Bashkia Shkoder.