THESARKËRKUESIT PO DËMTOJNË HISTORINË .

I Gjithe qarku i Shkodres si nje vend i cili daton qe heret ne histori dhe qe njihet per kulturen artin e historine patjeter qe eshte nje vend i pasur me monumente kulturore, arkeologjike, historike,arkitekturore urbanistike etj studiuesi zamir tafilica ka treguar per star+ se perballe gjithe kesaj pasurie qendron problematika e perdorimit te materialeve te monumenteve arkitekturore per perdorim vetjak e gjithashtu problemin e thesarkerkuesve
Sipas tafilices I gjithe ky fond eshte me shume vlere per historine dhe gjurmet e lashetesise se ketij vendi po njekohesisht per turizmin prandaj te gjitha keto monumente te harruara duhen futur ne listen e mbrotjes, per me teper ato duhen mbrojtur nga persona qe po demtojne keto monumente duke kerkuar thesare. Bashkia, ministria e arsimit dhe drkk nuk duhet te rrin ne heshtje apo indiferente perballe ketij shkaterrimi qe po I behet pasurise historike dhe kulturore te Shkodres.

Artikulli paraprakPREZANTOHET STAFI I RI PËRPARA VLLAZNISË
Artikulli tjetërSA ANËTARË KA KËSHILLI BASHKIAK I SHKODRËS? ( Video )