Ministria e Arsimit publikon datat e provimeve të Maturës 2024

Në 3 qershor 2024 maturantët do i nënshtrohen provimit të Gjuhës së Huaj dhe në 10 qershor Gjuha Shqipe dhe Letërsia

Në 18 qershor 2024 provimi i Matematikës, në 24 qershor provimi i lëndës me zgjedhje.

Artikulli paraprakEKSPORTET NË KRIZË/ INSTAT: NË NËNTOR, SHQIPËRIA SHITI DHE BLEU MË PAK
Artikulli tjetërTONIGHT – 19.12.2023