Maturantët në mbarë vendin kanë zhvilluar sot provimin e dytë të Maturës Shtetërore. Rreth 37 nxënës kanë testuar ditën e sotme njohuritë e tyre në lëndën e Gjuhës Shqipe dhe Letërsisë.

Ky është provimi i dytë i Maturës Shtetërore, pasi më 4 qershor maturantët ju nënshtruar testit të parë, atij të gjuhëve të huaja.

Tashmë, maturantët kanë edhe dy provime, atë të matematikës dhe lendet me zgjedhje, për të mbyllur përfundimisht këtë cikël shkollor.

Artikulli paraprakNDIHMA EKONOMIKE, DHE PROBLEMI VAZHDON…
Artikulli tjetërSHTUBINA FLET PËR VLLAZNINË, SITUATA E ZYMTË