MIRATOHEN TË GJITHA PIKAT E RENDIT TË DITËS,FOKUS INVESTIMET. Diten e merkure u mbajt mbledhja e radhës e Këshillit Bashkiak Shkodër e cila ishte e fundit me kete grup anteresh pasi 21 qershori pritet te sjelle ndryshime.Nen drejtimin e Kryetarit I keshillit te qarkut Bardhyl Lohja u miratuan te gjitha pikat e rendit te dites.

Pika e pare kishte te bente me Projekt vendim “Për dhënien e ndihmës ekonomike, të paftësisë dhe invalidëve të punës për muajin Qershor 2015″,Projekt vendim “Për rialokim fondesh te buxhetit 2015“ dhe 5 Projekti vendime për shpronësime ne interes publik për ti hapur rruge investimeve “.Gjate kesaj mbledhje u miratua unanimisht vendosja e bustit te albanologut martin camaj ndersa vendi ku do te vendoset do te jete sheshi perpara bibliotekes universitare.Ne fund te kesaj mbledhje Kryetari Lorenc Luka I ftoi keshilltaret te behen pjese e nje takimi falenderues per punen e perbashket qe eshte realizuar gjate keytre viteve.

Artikulli paraprakSHKRUMBOHET BANESA NË LAGJEN G’JUHADOL
Artikulli tjetërADEMI: DO TI JAPIM ZHVILLIM VELIPOJËS