“Panairi I Ideve dhe Cilesia ne Arsim” ka qene tema e aktivitetit te organizuar nga DAR ne bashkepunim me shkollat publike dhe jo publike te qytetit te Shkodres.

Aktiviteti eshte organizuar ne pedanalen para bashkise se qytetit ku nxenesit kane ekspozuar arritjet dhe sukseset, por edhe punimet e tyre te realizuara gjate ketij viti arsimor. Alketa Kraja, mesuese e gjimnazit 28 Nentori ne Shkoder, eshte shprehur se ky aktivitet vjen ne kuader te arritjeve qe ky gjimanaz ka arritur gjate ketij viti. Nga ana tjeter, edhe vete nxenesit kane evidentuar arritjet e shkollave te tyre. Shkollat publike dhe jo publike te qytetit te Shkodres kane prezantuar ide, arritje, çmime , kupa te fituara dhe jo vetem, duke treguar qe arsimi ne Shkoder ka se me cfare te krenohet .

Artikulli paraprakUJI I PIJSHËM, GJYLI: KEMI PARAMETRA TË LARTA HIGJENE
Artikulli tjetërDASH PUBLIKON RAPORTIN: SHQIPËRIA VEND ORIGJINE PËR KANABIS