Kanë mbërritur këtë mbrëmje në aeroportin e Rinasit dozat e reja të vaksinës së Pfizer.

Këtë radhë, kanë ardhur në vendin tonë 9360 doza vaksine anti-Covid.

Në një video të publikuar nga kryeministri Edi Rama, shihet momenti kur dërgesa e radhës e Pfizer zbret nga avioni në Rinas dhe niset drejt Institutit të Shëndetit Publik.