BAZHDARI: NJË VËMENDJE TË VEÇANTË NDAJ BREZIT TË RI DHE INICIATIVAVE TË TYRE. Suport ndaj te rinjve ne menyre qe te aktivizohen me shume ne jeten aktive qytetare te Shkodres. Ne kete qellim  eshte mbeshtetur  nisma  “Mbeshtesim projektin tuaj” iniciuar nga znj.Keti Bazhdari dhe bashkepunimi me  forumin rinor civil te fondacionit CATI.

Gjate kesaj veprimtarie u prezantuan 10 projekte fituese qe duhet te kjishin orinetim drejt artit,turizmit apo arsimit. Ndersa kandidatja poer keshillin  bashkiak Senida Mesi foli per njerin prej projekteve qe ka te beje me informaciuonin tuiristik. Nder veprimtarite e shumta te realizuar ishin promovime te artisteve te rinj, rikonstruksion i fasadave te disa shkollave dhe po ashtu pasurimi i bibliotekave te shkollave por edhe shtimi i hapesirave te gjelbra nepermjet punes vullnetare ne mbjelljen e pemeve.   Ne fund te aktivitetit kandidatja per kryetare bashkie ndau certifikatat e mirenjohjes per te rinjte qe tashme do mund te vene ne zbatim idete e tyre gjithnje ne mbeshtetje te zhvillimit.