MINISTRIA E MJEDISIT PARTNERE E KËSAJ NISME TË RËNDËSISHME. Mbetjet urbane, jane kthyer ne nje nga temat kryesore te perditshmerise se Komunes se Bushatit. Implementimi I projektit xhajka, ka sjelle ne kete komune edhe drejtues te ministries se mjedisit. I shoqerues edhe me drejtuesit japoneze te projektit, ato kane pare nga afer ne terren implementimin e ketij projekti shtepi me shtepi. 

Drejtori I sherbimit te mjedisit, ne Komunen e Bushatit, Zija Gerbeti, gjate ketij takimi ka rendidur edhe disa prej problematikave mjedisore qe shoqerojne kete zone.Projekti Xhajka, qe po implementohet ne komunen e Bushatit, synon reduktimin e mbetjeve ne komunitetit por ne menyre te vecante riciklimin dhe ndarjen qe ne gjeneze.

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/-jccbixT1tk?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakPAPA, VLERËSIM PËR SHKODRËN
Artikulli tjetërANA E MALIT NIS PASTRIMIN E KANALEVE KULLUESE.