NUK KA NDRYSHIME NË KURRIKULA E AS NË ÇMIME.
MËSUES I AFTËSIMIT TEKNOLOGJIK, SHKOLLA “MARTIN CAMAJ”

Me keto ritme ka ecur shitja e teksteve mesimore ne shkollat 9-vjecare te qytetit te Shkodres.
Kjo deklarate e mesuesit te shkolles Martin Camaj perforcohet dhe nga drejtori I shkolles Deshmoret e Prishtines, sipas se cilit, nuk ka ankesa nga prinderit as për cmimet e librave, e as per mundesine e perdorimit te teksteve te vitit te kaluar.DREJTOR I SHKOLLËS 9-VJEÇARE “DËSHMORËT E PRISHTINËS”
Sipas personave pergjegjes te caktuar nga shkollat per adminsitrimin e shperndarjes se librave, qe perpara dates 1 shtator, cdo shkolle ka pasur mbi 90% te teksteve, dhe ky organizim ka dhene rezultate:
MËSUES I AFTËSIMIT TEKNOLOGJIK, SHKOLLA “MARTIN CAMAJ”
Mhilli thote se librat porositen ne baze te kerkesave qe bejne mesuesit kujdestare, dhe ne pergjithesi nuk ka mungesa te teksteve shkollore., ashtu sikurse nuk ka as shtesa te titujve ne raport me kurrikulat e nje viti me pare, por ka vetem libra te permiresuar, sipas udhezimeve perkatese te Ministrise se Arsimit.

[iframe width=”300″ height=”360″ src=”//www.youtube.com/embed/jJdc-dovSgw?feature=player_detailpage” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakSHTËPIA “LORO BORIÇI” PO HUMB IDENTITETIN
Artikulli tjetërE PËRDHUNON I ATI, VAJZA VRET VETEN