Institucioni I OSHEE-së vijon sërish me mbifaturimet e energjisë elektrike duke krijuar jo pak stress tek qyterarët Shqiptarë.

Mbifaturimi I radhës I bëhet banorit të Bashkisë Vau Dejës Angjelin Lleshaj te cilit për muajin dhjetor të vitit që lamë pas OSHEE I ka faturuar 1000 kw energji të konsumuar që sipas tij kaq mund të konsumojë vetëm një biznes dhe jo një familje e thjeshtë. Angjelin Lleshaj I revoltuar tregon edhe librezën me pagesat e bëra të energjisë elektrike ku vihet re qartë hëndeku ne konsumimin e energjisë të muajve të shkuar me muajin dhjetor të 2015-ës por pavarësisht ankesës pranë OSHEE Shkodër mbifaturimi I mbetet atij për tu shlyer.Mbifaturimet e energjise kane qene shpesh here pjese e ankesave te qytetareve te cilet perballen me energji te pakonsumuar, megjithate thirrjet e tyre shpesh here kane rene ne vesh te shurdher duke u perballur me neglizhence dhe burokraci nga ana e institucioneve.