“Një fëmijë, një pemë”. Nën këtë moto në shtëpinë e fëmijës 6-18 vjeç në qytetin e Shkodrës vetëm fëmijët kanë mbjellur lloje të ndryshme pemësh në oborr dhe do të përkujdesen për ta gjatë rritjes.

Mbjellja e pemëve është mundësuar falë mbështetjes së disa shoqatave. Në vazhdimësi drejtori i shtëpisë së fëmijës 6-18 vjeç Gëzim Mahmutaj thotë se do të ketë edhe aktivitete të tjera sociale për të qenë sa më pranë këtyre fëmijëve.

Artikulli paraprakPRANVERA NË SHKODËR, VJEN ME “FESTIVALIN E POEZISË SË PABOTUME”
Artikulli tjetërDITA BOTËRORE E PERSONAVE ME SINDROMËN DOWN