VASO AKUZON PËR 15 MLN LEKË, ANTARËT E BORDIT: S’KA ABUZIME MË.Pagat e futbollistëve të Vllaznisë dhe shpenzimet e klubit deri në fund të këtij viti janë të sigurta. Këshilli i Bashkisë miratoi 70 milionë lekë të vjetra.

Për fondete miratuar më parë u hodhën akuza.Këshilltari Vaso tha se edhe propozimi i emrit të tij për antar bordi në mbledhjen e kaluar ishte i paligjshëm.

Për fondet dhe shpenzimet, pas akuzave që nga marrja e detyrës u përgjigjen këshilltarët që njëkohësh janë edhe antar bordi të Vllaznisë.Këshilltarët komentuan edhe 5 fitoret radhazi të Vllaznis.Për buxhetin e vitit 2015 këshilltarët kërkuan që sporti të ketë më shumë vëmendje dhe të rriten të pagesat sepse Shkodra ka sportistë cilësor.

[iframe width=”300″ height=”390″ src=”//www.youtube.com/embed/f_fBBYXkpCQ” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakRAMA BËN PUBLIKE SHPËRBLIMET
Artikulli tjetërRIKTHEHET “GJAKU I ARBRIT”