Miratohet me 36 vota pro dhe 1 kunder buxheti i bashkise Shkoder per vitin 2022.

Mbledhja ne keshillin e bashkise ka nisur ne oren 13:40 dhe vijon ende deri me tani. Bashkia Shkoder drejtohet nga Voltana Ademi, kryebashkiake e PD ndersa keshilli bashkiak i Shkodres perbehet nga keshilltare te majte.

Pavaresisht diskutimeve, keshilltaret e majte dhane voten pro por duke bere disa ndryshime ne buxhet me propozimet e tyre.

Anetari i keshillit qe votoi kunder eshte Arbis Vjerdha.

Vlera totale e buxhetit te bashkise Shkoder eshte 3 miliard e 200 milion leke te vjeter.