Nënkryetari i LSI, Petrit Vasili ka reaguar për parlamentin e ri i cili mblidhet me 9 shtator.

Me një postim në Facebook Vasili shkruan se pa zgjidhur ploblemin e 25 prillit dhe masakrën zgjedhore, parlamenti do të jetë vetëm një farsë.

Teksa ka renditur disa prej rrugëve ilegale që qeveria përdori për të marrë pushtetin me 25 prill, Vasili shkruan se përgjegjësia e rilindjes është e pashmangshme.

https://www.facebook.com/petritvasil/posts/395371778613752