MIRATOHEN PIKAT E RENDIT TË DITËS, AKADEMIA ME AMBIENTE SHTESË. Këshilli I Bashkisë se Shkodrës ka zhvilluar mbledhjen e radhës se tij. Ashtu siç ishte parashikuar, anëtaret e këtij këshilli kane kaluar pa shume debate diskutimet e tjera te paraqitura ne rendin e ditës përveç, asaj te klubit te futbollit vllaznia ne te cilën është papërqendruar biseda kryesore.

Ne pikat e rendit te ditës, anëtare e këshillit te bashkisë se Shkodrës kane miratuar me shumice votash, shqyrtimin e propozimeve për dhënie tituj nderi, shtyra që ne mbledhjen e kaluara, kanë miratuar projekt vendimin për rialokimin e fondeve për buxhetin e vitit 2014-te, në të cilën është përfshire shtese fondi për objektet, për shërbimin e mbikëqyrës dhe të kolaudimit me vlere 70.470 leke, ku me ane të këtyre shpenzimeve do te realizohet pagesa e detyrimeve për këto shërbime. Ndërkohe qe një tjetër pikë e cila është miratuar në unanimitet të plote ka qenë dhënia me qera në favor të Akademisë së Arteve në Shkodër, pranë galerisë së arteve në Shkodër në katin e 3-te, një objekt I cili është në pronësi të Bashkisë së Shkodrës.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/sUAXlzgBDe4?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakVLLAZNIA, KËSHILLTARET KËRKOJNË ZGJIDHJE
Artikulli tjetër“RILINDJA E TEATRIT MIGJENI”