Ditën e sotme Kuvendi do të zhvillojë seancën e radhës e cila nis në orën 10:00, dhe për diskutim në rendin e ditë do të diskutohen 13 çështje.

Drejtuesit e SPAK, Prokurorisë së Përgjithshëm, KLP dhe KLGJ do të paraqesin raportet për vitin 2020 në lidhje me punën e këtyre institucioneve.

Sakaq po ashtu do të votohen edhe dy akte normative që lidhen me marrëveshjen e qeverisë, për furnizimin, ndërmjet ministrisë së Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, ministrit të Shtetit për Rindërtimin e Institutit të Shëndetit Publik dhe distributorit turk të autorizuar “KEYMEN ILAÇ SANAYI VE TICARET A.S”.

Një tjetër akt parashikon ndryshimin e masave administrative gjatë pandemisë.