Shoqata kulturore artistike “Sali Mani” Malesi e Madhe dhe revista “Fjala” i kane bere dhuratën me te bukur dhe krejtësisht ndryshe ne këtë fundvit arte dasheseve ne M.Madhe. Kënge te përzgjedhura nga repertori i Sali Manit, por dhe përformimin e përshëndetje muzikore nga mysafire te ardhur nga Kosova , Ulqini, Shkodra e Lezha te gjithë ne evenimentin e vitit.

Ka qene aktori i mirënjohur i teatrit “Migjeni” Agron Dizdari i shoqëruar nga dy moderatoret vendase Kristiana Culaj e Mirsada Vuçaj , te cilët kane ftuar per te bere përshëndetjen hapëse kryetarin e bashkise M.Madhe Tonin Marinaj. Me pas  kane ftuar me radhe njeri pas tjetrit këngëtaret e mirënjohur pjesëmarrës ne këtë aktivitet te cilët i dhanë kolorin e duhur këtij aktiviteti. Ndërkaq ne fund te kësaj veprimtarie ka qene ideatori dhe organizatori i gazetari i mirënjohur Gëzim Vuçaj i cili duke falënderuar mbështëtësit e këtij aktiviteti ka bere mbylljen e progrmacionit.