Mbrëmjet e leximit dhe interesi i te rinjve që te jenë pjesëmarrës ne aktivitete sa vjen e shtohet.

Në qendrën rinore Arka është zhvilluar nje mbrëmje leximi i librit “Gjumi mbi borë” te shkrimtarit dhe pedagogut Ridvan Dibra. Duke u diskutuar rreth ketij romani dhe sesi ka ardhur ai tek lexuesi, ku duket ky libër ka zgjuar interesin e lexuesve për nga mënyra sesi është shkruar ku disa nga te pranishmit nuk nguruan edhe te lexonin disa pjesë me te preferuara të këtij libri. Autori në fund zhvilloi edhe një biseda me të pranishmit ku nuk munguan pyetjet rreth mënyres sesi e ka përjetuar autori realizimin e këtij romani apo edhe detaje të tjera rreth tij.