SHABANI: 740 MJEKË E INFERMIERË JANË TRAJNUAR NË QARKUN E SHKODRËS. Trajnimet per check up-in falas filluan tre jave me pare dhe u perfshine mjeke e infermiere nga qyteti i Shkodres, Komuna Rrethina dhe Malesia e Madhe.

Kete jave fillon trajnimi per mjeket e infermieret e Pukes Qendra e shendetit dhe mireqenies komunitare ka mbyllur me sukses trajnimet dhe pret fillimin e ekzaminimeve Te gjtha ekzaminimet qe perfshihen ne Check-up falas do tu ofrohen te gjithe personave nga mosha 40-65 vjec sipas nje kalendari te percaktuar ne qendrat shendetesore prane vendbanimit.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/tXpHKXeHVSw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]