Dorëheqja e Xheni Halilit një muaj më parë, i hapi rrugën zgjedhjeve të reja në FRESSH Shkodër.

Dita e sotme ka qënë vendimtare pasi përmes votës, anëtaret e rinj të kësaj force politike kanë zgjedhur përfaqësuesin e tyre për mandatin e ardhshem. Mes pesë kandidatëve që ishin në garë, është pikërisht Erjon Metushi a ii cili arriti të bindë votuesit duke marrë votën e tyre dhe rrjedhimisht edhe postin e kryetarit të FRESSh, raporton Star Plus TV.

Ndërsa konurentët e tjerë kanë marrë përkatësisht këto vota: Suada Selimaj 49 vota, Age Martini 14 vota, Briken Dibra 11 vota dhe Andi Kraja 1 vote.

/ Star Plus TV /