Eshte mbyllur protesta e opozites ne Milot.Protstuesit kane filluar qe te largohen nga rruga te cilen e kane mbajtur te bllokuar per rreth 2 ore.

Protesta ka qene e qete pervec nje momenti perplasjeje me policine.

Rreth 2000 protestues ishin mbledhur ne kryqezimin e Milotit per te kundershtuar taksen ne Rrugen e Kombit dhe arrestimin e protestuesve kuksiane, por edhe per taksat e tjra, ndihmen ekonomike etj.