Pas më shumë se 100 minuta, është lajmëruar fundi i protestës mbi vrasjen e 7-vjeçares në Himarë.

Avokati Altin Goxhaj ka lajmëruar se protesta do të vijojë të hënën në orën 19:00, ndërsa më parë kishte deklaruar se 72 orë i janë vënë në dispozicion kreut të qeverisë që të marrë masat e nevojshme për shkarkimin e personave përgjegjës për tragjedinë, pra ministrit Blendi Çuçi, ministres Kumbaro dhe Gledis Nanos.