Këto ditë të fundit të shtatorit shënojnë deri diku edhe mbylljen zyrtare të sezonit turistik në qarkun Shkodër dhe jo vetëm. Por kjo mbyllje e sezonit shoqërohet me rritje të nivelit të papunësisë tregon albert Tuka, kryetar I bashkimit të sindikatave të pavarura në qarkun Shkodër.

Tuka shton se qeveria nuk ka marrë masat e duhura për punësimin e popullsisë, ndaj këto pasoja reflektohen në çdo rast.

Prej kohësh, niveli I papunësisë në bashkinë Shkodër është 40% shtoi Tuka duke e cilësuar si kryeqyteti I papunësisë

Artikulli paraprak22-VJEÇARJA NGA LEZHA QË END NË TEZGJAH
Artikulli tjetërUKQ PASTRON UJËRAT E ZEZA NË KOPLIK