QYTETARËT TË NDARË, MES ENERGJISË ELEKTRIKE, GAZIT DHE DRUVE

 

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”//www.youtube.com/embed/5v7gpge18Ig?list=UU0aBDfsVqdL53NOE5eMXAUw” frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakANA E MALIT NIS PASTRIMIN E KANALEVE KULLUESE.
Artikulli tjetërMURATAJ: SHKODRA VENDI I ARTIT