M&E Group Albania, zyra ekonomike shumë e suksesshme në Shkodër festoi 5 vjetorin e themelimit në ambjentet e hotel “Golden Palace”. Kjo zyrë, këto vite ka ofruar shërbime juridike dhe ekonomike me një standart të lartë në Shkodër dhe Tiranë. Mirsad Sylja, njëri nga themeluesit bëri një përmbledhje të punës së bërë.

Një rritje të numrit të shërbimeve ka patur edhe një zyrat me një ndalensë të kësaj zyre ekonomike.

Ndërkohë, themeluesin Evans Nurja foli për disa prej objektivave kryesore të vitit të ardhshëm.

Në këto 5 vite, kjo zyrë ekonomike dhe ligjore ka bashkëpunuar jo vetëm me biznese dhe individë brenda territorit të Shqipërisë, por edhe jashtë vendit.

Artikulli paraprakPUNONJËSIT E PORTIT SHËNGJIN NË PROTESTË
Artikulli tjetër“COLOSSEO” DHE “ROZAFA” SPEKTAKËL FISHEKZJARRESH