“Më mirë në burg sesa në shtëpi me gruan time”. Me këto fjalë, një 41-vjeçar nga El Salvadori u kërkoi karabinierëve të kthehej ne burg pas sherreve me partneren e tij.

Burri ishte nën arrest shtëpiak për pesë muaj në një shtëpi në qytetin e Seregnos në Itali.

Megjithatë, bashkëjetesa me gruan ka qenë problematike.

Siç raportojnë ushtarët e Armës, 41-vjeçari pinte dhe bëhej agresiv.

Prandaj, Gjykata Mbikëqyrëse pranoi kërkesën për pezullimin e paraburgimit në shtëpi dhe dyert e burgut u rihapën për 41-vjeçarin.