Kryeministri Edi Rama e ka nisur mëngjesin e sotëm me pamje nga bukuritë e natyrës dhe traditës së vendit tonë, duke i uruar të gjithë shqiptarëve të diasporës mirëseardhjen në shtëpinë e tyre.

Në videon publikuar paraqiten qytetarë me profesione të ndryshme të cilët përmes motos “Eja ne Shtëpi” i fton të gjithë shqiptarët që jetojnë jashtë vendit të rikthehen në Shqipëri për sezonin verorë.

Me muzikë, traditë dhe “era Shqipëri” Rama uron një javë të mbarë me videon e videon e realizuar nga “Agjencia Kombëtare e Diasporës”.