BEKTESHI: PËRMIRËSIMI I SHËRBIMIT KA NDIKUAR NË RRITJEN  E TË ARDHURAVE

Jemi ne kulmin e sezonit turistik por gjithashtu drejt fundit te ketij sezoni veror, e megjithe numrin e madh te turisteve qe duken ne qytetin e shkodres sipas drkk Shkoder ka me pak turiste se vitin e kaluar por 5 here me shume te ardhura Sipas Bekteshit permiresimi I cilesise se sherbimit ka qene faktori kryesor qe ka ndikuar ne rritjen e te ardhurave.

Vetem ne Shkoder eshte mundesuar rritja e cmimit te biletave cka eshte nje tregues I mire per turizmin kulturor dhe historic ne qytetin tone. Nderkohe destinacionet me te preferuara jane kalaja e shkodres, lezhes, drishtit, mirdita zona e lumit fan, thethi, rrenojat e kishave ne zona te ndryshme te veriut te shqiperise etj.

 

 

 

 

[iframe width=”420″ height=”315″ src=”//www.youtube.com/embed/43B2dTfXbmw?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]
Artikulli paraprakDHUNA NË FAMILJE, POLICIA URDHËR MBROJTJEJE
Artikulli tjetërSHQIPTARI ARRATISET NGA BURGU