SHKODRA NIS INISIATIVËN PËR TI ARDHUR NË NDIHMË BANORËVE NË JUG. Tashme gjendemi para nje situate teper te veshtire,

ku me qindra familje dhe mijra qytetare te ketij vendi jane detyruar te braktisin shtepite e tyre te zaptuara tashme nga ujrat e rrembyeshem. Ne nje situate te tille me kaq shume veshtiresi dhe me kaq shume njerez ne vuajtje lind natyrshem nevoja per tu solidarizuar dhe per te ndihmuar ata bashkeqytetare te cilet tashme jo vetem kane humbur gjithcka, por gjenden edhe ne veshtiresi te madhe per mjete bazike. Nje grup organizatash I bejne thirrje qytetareve qe te kontribuojne per ato qe kane nevoje. si nje nevoje e menjehershme, keto organizata I bejne thirre te gjitha organizatave te tjera te shoqerise civile dhe aktoreve te saj,komunitetit dhe bizneseve te organizohen dhe te japin kontributin e tyre me vullnetare, pako ushqimore dhe veshmbathje, brenda nje kohe sa me te shkurter ne menyre qe te kemi mundesi te gjendemi prane ketyre banoreve me ndihma ne nje kohe te pershtatshme.

[iframe width=”300″ height=”510″ src=”https://www.youtube.com/embed/GyUBwHbgeoI” frameborder=”0″ allowfullscreen ]