Vijon procesi i vaksinimit në vend. Ministrja e Shëndetësisë Ogerta Manastirliu ka postuar në Facebook një video nga një nga qendrat e vaksinimit ku shpreh nevojën për zgjerimin e mbulesës vaksinale.

Ajo u bën apel qytetarëve që ende nuk janë vaksinuar që të drejtohen sa më pare në qendrën më të afërt të vaksinimit.

Në video qytetarët shprehin dëshirën për t’u vaksinuar dhe duke vlerësuar procesin e vaksinimit.

“Me zor kam pritur që të fillonte ky masiviteti. Mendoj që është gjë e mirë”- shprehet një qytetare.

“Shpresojmë që të fitojmë sa më shumë imunitet në trupin tonë”- shprehet një qytetar tjetër

https://www.facebook.com/watch/?v=862132651363889