GAZETARË DHE ANALISTË, FLASIN PËR TRENDIN E RI TË KËTIJ INFORMACIONI. Duke qene se rrjetet sociale cdo dite e me shume po behen pjese e se perditshmes tone dhe nje menyre e shpejte informimi studentet e deges se gazetarise ne Shkoder kane marre disa informata mbi keta rrjete sociale.

Duke qene se numri I studenteve pjesmarres ishte I konsiderueshem atyre iu eshte dhene nje formulare per ta plotesuar rreth temes ne fjale per te shprehur njohurite e tyre .Nder te tjera ata kane bere pyetjet e tyre por edhe kane ndare mes njeri tjetrit eksperienca te ndryshme lidhur me temen .