“Minitorimi mbi gjuhen e urrejtjes dhe diskriminimi online” ka qene tema e diskutuar ne auditoriumin e fakultetit te Shkencave Shoqerore Shkodër dega gazetari.

Gjate te ketij takimi me student dhe pedagege te deges se gazetarise perfaqsues te LGBT-se kane ndare rezultatet e nje monitorimi dy mujor I shtrire ne muajt tetor-nentor te ketij viti mbi permbajtjet diskriminuese te 6 portaleve shqipetare me te pordorura. Pikerisht ne lidhje me kete takim, perfaqesuesi I LGBT Kristi Pinderi eshte shprehur se media ka nje rol shume te rendesishem .Takimi ka perfunduar me besimin se media luan nje rol te rendesishem ne zbehjen e gjuhes se urrejetjes dhe diskriminimit aq me teper ne shqiperi, ku format e ndryshme te diskriminimit jane me te dukshme se ne vendet e Bashkimit Europian

Artikulli paraprakTAKIM INFORMUES MBI PROGRAMIN ITALO-SHQIPTAR IADSA
Artikulli tjetërBESËLIDHJA STUDENTORE E KRISHTERË DHURATA PËR FESTA