Nje ekspozite personale ku jane ekspozuar veprat e saj, te nisura qe heret dhe te kuruara ne menyren me perfekte.

Eshte kjo ekspozeja e ekspozites se artistes se re, Medina Celepija e cila i ka ofruar artedashesve shkodrane nje medis mes ngjyrash dhe telejash ne disa prej punimeve te saj. Por e vecanta kesaj radhe, eshte fakti se kjo ekspozite eshte hapur nen kujdesin e nje emri te njohur ne Shkoder, sic eshte Ferit Kola. Per dy dite me radhe, Shkodranet kane pasur mundesi qe te ndjekin keto punime te kesaj artiste te re, e cila premton shume, per ato qe servir ne menyre qe emri i saj te skalitet ne emrat e medhenj te kultures ne Shkoder .