“HAXHI SHEH SHAMIA” PËRCJELL AKTIVITETET PËRMBYLLESE. Medreseja haxhi sheh shamia e deges se djemve , ka mbyllur vitin shkollor 2014 -2015 me ane te nje aktiviteti kulturor ne diplomimin e maturanteve .

Nje ceremoni ku nuk munguan prezantimet e shumta te aktiviteteve te ketij institucioni , u vleresuan me te miret dhe te rinjte e talentuar ne fushat e ndryshme. Aktiviteti i titulluar “te mesosh dituri eshte devotshmeri te kerkosh diturine eshte adhurim ”, mblodhi personalitete te qytetit dhe drejtues te Myftinise Shkoder.Tashme keta te rinj nisin nje tjeter faze te rendesishme te jetes se tyre dhe dijes, ate te studimeve universitare.

Artikulli paraprakTEKSTILET, QYTETI I SHAUZING MUNDËSI FINANCIMI NË SHKODËR
Artikulli tjetërME 5 QERSHOR NË TEATËR MIGJENI “TINGUJ PASIONESH”