ZYRA E PUNËS EVIDENTON PROBLEMIN E PUNËSIMIT TË MESHKUJVE. Nje nga ceshtjet aktuale qe ka shoqeruar qytetin e shkodres vazhdon te jete ajo e punesimit.drjetori I zyres se punes dode Mehmetaj shprehet se gjendja ka ardhur duke u permirersuar ndjeshem dhe kjo fale hapjes se mjaft vendeve te reja te punes.

Ne krahasim me nje vit me pare Mehmetaj shprehet se ne baze te shifrave numri I te punesuarve thuajse eshte trefishuar. Si nje nga problemet qe prekin ndjeshem ceshtjen e punesimit eshte mungesa e vendeve te lira per meshkuj nje teme e cila eshte shtruar disa here edhe ne media.Bizneset e shumta te fasonerise ne qytetin e shkodres vazhdojne te kene vende te lira pune vetem per grate.

Artikulli paraprakBAZHDARI: POSTRRIBA, ARENË E INVESTIMEVE TË MËDHA
Artikulli tjetër“QYTETAR NDERI” PËR AUDITUESIT E KROACISË E MALIT TË ZI