TAKIM PËR PROJEKTIN E FUQIZIMIT TË STRUKTURAVE TË PUSHTETIT VENDOR. Një reformë të dështuar dhe për interesa elektorale e quan hartën administrative territorial kryetari I këshillave të qarqeve të Shqipërisë Tasim Mema.

Njëkohësisht edhe kryetar I këshillit të qarkut të Tiranës, Mema mori pjesë në takimin për projektin e fuqizimit të pushtetit vendor” që u zhvillua në mjediset e hotel “Colosseo” Nënkryetari i Bashkisë Shkodër Ahmet Omi tha se aktet nënligjore për reformën territorial duhen zbardhur sa më shpejt. Takimi për projektin e fuqizimit të strukturave të pushtetit vendor kishte në fokus decentralizimin dhe mirëfunksionimit e Bashkive të reja që zgjerohen pas zgjedhjeve vendore të 21 qershorit.

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/ZdbAgBKhHgU?showinfo=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen ]