Kryeministri Edi Rama ndodhet në aktivitetin që po zhvillohet në bazën ajrore në Farkë, lidhur me menaxhimin e situatës së zjarreve në vend.

Nga aktiviteti që po zhvillohet në Bazën Ajrore në Farkë, Shefi i Shtabit të Përgjithshëm të Ushtrisë, Bajram Begaj tha se forcat e armatosura janë përballër në një luftë të ashpër me zjarret për 3 javë, por ja kanë dalë që të minimizojne dëmet dhe të shpëtojnë jetë njerëzish.

“Për 3 javë u përballëm në një luftë të ashpër me vatrat e zjarrit, që spo ndaleshin, situata ishte e vështirë por ja dolën për tu kujdesur për të ruajtur jetët, banesat apo dhe për të minimizuar dëmet materiale”, tha Begaj.