TAKIM ME PARTNERË RAJONAL PËR TË PREZANTUAR SFIDAT NË KËTË FUSHË. Kete te hene ne qytetin e Shkodres u realizua takimi i pare rajonal ne kuader te projektit Cressida per miremenaxhimin e ujrave ne dimensionin rajonal, duke perfshire ketu partnere nga Shqiperia, Bosnje Hercegovina, Kosova, Mali i Zi, Macedonia dhe Serbia .

Gjithashtu 18 bashki ne kuader te njohjes me sfidat ne nivel vendor per menaxhimin e ujrave. Kryetari i Keshillit te Qarkut Shkoder Maxhid Cungu prezantoi problematiken, punen e bere dhe ate qe pritet te behet ne vijim ne Qarkun e Shkodres. Baseni i Drinit si me kryesori ne Shqiperi ishte ne qender te vemendjes se ketij takimi dhe sfidat qe paraqiten per miremenaxhimin e lugines se tij po njekohesisht edhe probleme ne lidhje me lumin Vjosa dhe nuk mbeti pa u permendur edhe rasti Radikes.

[iframe width=”100%” height=”315″ src=”https://www.youtube.com/embed/zGs_1wUxBAs” frameborder=”0″ allowfullscreen ]