Rikonstruksioni i markates se mishit ne Shkoder vijon edhe ne ditet e pushimeve zyrtare .

Kjo per tu dhene mundesine 35 tregtareve te ketij tregu te rfifillojne punen para festave te fundvitit. Nje prej puntoreve te ndertimit aty thote se po punohet cdo dite, per te ndihmuar tregatret duke qene se ato ndodhen ne veshtiresi ekonomike.

Tregtaret thone se jane futur ne borxhe per te ndertuar dyqanet ndersa prej thuajse nje muaji jane pa pune. Ato shpresojne qe punimet te perfundojne sa me pare ne menyre qe te rihapin aktivitetin para festave te fundvitit. Ndersa jane mbeshtetur nga Bashkia Shkoder sa i takon rrjetit te kanalizimeve, si dhe i eshte premtuar nga ky institucion rikonstruksion vendosja e dyerve hyrese, pllakave te ambjentit si dhe ndriçim.

Artikulli paraprakBYPASSI I SHKODRËS, ZBARDHEN DY VARIANTET
Artikulli tjetërRRUGA “VLLAZNIMI” PUSHTOHET NGA UJI