Gazetarët nga Kosova nuk janë lejtuar të bëjnë pyetjet e tyre në konferencën Rama-Merkel në Tiranë.

Në fund të intervistët ata kanë shprehur revoltën e tyre duke iu drejtuar Ramës se janë dhe ata këtu.

Rama ndërkohë it ha se kjo ishte axhenda me pyetje të kufizuara dhe se Merkel nuk u kishte borxh kohën.

Gazetarët: Mediat e Kosovës…Zoti Rama, jemi dhe ne këtu.

Edi Rama: Shumë faleminderit, Kjo ishte axhenda. Me mua bashkë por kancelarja nuk iu ka asnjë borxh.

Axhenda e konferencës Rama-Merkel ishte planifikuar për dy deklarata individuale dhe më pas 4 gazetarë u lejuan në total të bënin pyetje.