Apple ka bërë me dije sot me 14 shtator kompania do të prezantojë iPhone 13.

Kompania gjithashtu do të prezantojë Apple Watch të ri dhe AirPods .

Lançimi do të jetë online dhe do të transmetohet në faqen e Apple, siç ka bërë që nga fillimi i pandemisë në vitin 2020.

https://twitter.com/gregjoz/status/1435272731746979840?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1435272731746979840%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.balkanweb.com%2Fmerr-fund-pritja-apple-njofton-lancimin-e-iphone-13%2F

Apple zakonisht lançon iPhone në shtator, por vitin e kaluar, për shkak të pandemisë, Apple njoftoi iPhone 12 në tetor.

Kompania pritet të përmirësojë MacBook Pro dhe iPad këtë vjeshtë, të paktën nëse i përmbahet orarit të saj vjetor.