Të thuash lamtumirë është për të gjithë e vështirë. Pikërisht kjo duket edhe në gjestet e sjellshme të vajzës së vogël e cila merr leje për t’i dhënë një përqafim të fundit tezës së saj që po pret radhën të hipë në avion.

Oficeri i policisë i cili ndodhej aty nuk mund t’i rezistonte kërkesës së ëmbël të së voglës dhe me njëherë e lejon të vrapojë në krahët e njeriut të saj.

Ky moment i ëmbël po shkakton buzëqeshje dhe po emocionon rrjetit.