Kuvendi i Shqipëris ka votuar mes tensioneve Arta Markun Prokurore të Përgjithshme të përkohshme. Kryeprokurorja e re mori 69 vota pro, 2 kundër dhe 2 abstenim. Arta Marku bëri edhe betimin përpara Parlmentit në kushte jo normale. Ndërkohë kryetari i grupit parlamentar të PS, Taulant Balla kërkoi që pr/vendimet e tjera të kalojne në seancën e ardhshme.