Imami i xhamisë së Lezhës Armando Hoxha ka uruar të gjithe besimtaret myslimin të Lezhes ne nisjen e muajit te bekuar të Ramazanit. Ai ka bërë thirrje që këtë muaj të ketë më shumë solidaritet me familjet në vështirësi dhe të shtohet harmonia me qytetarët.